Voorbeschouwing Proximus ePro League: matchday 9

De 9e speeldag van de Proximus ePro League wordt vandaag door Nicolas “Nycom” Persoons (KAA Gent) en Anthony “REGO” Rocchetti (Royal Excel Mouscron) op gang getrapt. Het belooft een interessante wedstrijddag met een absolute topaffiche te worden!

In de 2e kolom van het klassement neemt Miran "KVM_Miran" Salim van KV Mechelen het op tegen Jari "capi_torrest13" Hellemans van K. Beerschot V.A. in een Antwerps duel. Pakt “capi_Torrest13” zijn 2de overwinning van het seizoen of is het “KVM_Miran” die zal zegevieren?

De topper van de speeldag is het duel tussen de nummer 2 en 1. Elias “ZayroR” Bray van STVV ontvangt leider Geoffrey “Geoffreymeghoe” Meghoe van Zulte Waregem. Een wedstrijd met de leidersplaats als inzet dus.

Verder zijn er enkele boeiende duels tussen ploegen die al een plekje in de top 8 hebben bemachtigd. Quentin “Shadoow” Vande Wattyne van Standard de Liège neemt het op tegen Alexander “zimet105” Zimet van Royal Antwerp FC en Florian “Didista” Van Damme van Sporting Charleroi treft Quentin “QTN11” Slini van Club Brugge op de 9de speeldag van de Proximus ePro League.

Alle wedstrijden kan je bekijken op de Eleven Pro League kanalen of via het YouTube kanaal van Eleven Sports!