Voorbeschouwing Proximus ePro League: matchday 7

Deze week staat de 7e speeldag van de Proximus ePro League op het programma. Enkele interessante wedstrijden zoals het duel tussen “geoffreymeghoe” en “Didista” vullen de affiche.

Geoffrey Meghoe van SV Zulte Waregem neemt het als leider van het klassement op tegen Florian “Didista” Van Damme (Sporting Charleroi).  Later op de dag treft eerste achtervolger Elias “ZayroR” Bray Douwe “BMB_Kylie” Dierendonck van KV Oostende.

De competitie is bijna halverwege en de strijd om een plaats in de top 8 zal de komende wedstrijden helemaal losbarsten. De clubs die net buiten de top 8 vallen proberen, ondanks een slechte seizoenstart, toch de ommekeer in te zetten. Eén van hen is Jari “capi_torres13” Hellemans. Momenteel slaagde hij er nog niet om punten te rapen, ook al brengt hij goed voetbal op de mat.  “Capi_torres13” neemt het op tegen het R. Antwerp FC van Alexander “zimet105” Zimet. Wie trekt het laken naar zich toe in deze Antwerpse e-derby?

Alle wedstrijden kan je op woensdag vanaf 13u00 bekijken op de Eleven Pro League kanalen of via het YouTube kanaal van Eleven Sports!