Fans are coming home

© (c) Nico Vereecken / PhotoNews

Welkom terug, fans. Welkom terug langs de Belgische velden. Welkom terug bij jouw favoriete club uit de Pro League. Dit weekend mogen fans terug naar de stadions. Uit én thuis. Zonder mondmaskers, mét een frisse pint en vooral met veel ‘goesting’.

Voetbal zonder fans. Voetbal met beperkte fans. Voetbal met mondmaskers. Bubbels in de tribune, maar niet in je bierglas. Geen warme hamburger na de wedstrijd. Geen uitfans. Voetbal was de afgelopen tijd niet hetzelfde. Maar dat is voorbij. We verwelkomen jullie massaal terug in de Belgische voetbalstadions. Als thuissupporter én als uitsupporter. Om terug die typische voetbalsfeer te beleven en samen mooie momenten mee te maken. Om de overwinningen te vieren en de nederlagen samen te verwerken. Euforisch of ontgoocheld, maar altijd respectvol.

De voetbalcommunity is zo divers, maar toch ook zo samenhorig. We delen allemaal de passie voor de mooiste sport ter wereld. Laat ons vanaf dit weekend allen samen ambassadeurs zijn voor het voetbal en ons van onze beste kant laten zien. Met respect voor elkaar, voor de tegenstanders, voor de scheidsrechters. Passioneel maar positief.

Welkom terug. Welkom thuis. De Pro League heet je welkom.

Gerelateerde artikels