Partners

Samen dichterbij voetbal, ook met de partners. 

Naming partners

Official partners

Broadcasting partners

Cup betting partner

Licensing partners

AB Inbev - Jupiler 

Al meer dan 25 jaar zijn het bekendste biermerk van België en de Pro League een sterke tandem. Samen ondersteunen ze de meest populaire sport van het land: voetbal! Jupiler geeft niet alleen zijn naam aan het beste kampioenschap van België, maar staat ook garant voor traditie, teamgeest en plezier in een verantwoorde sport.

Dichter bij elkaar voetbal: op de tribune, thuis of in het café.

Eleven Sports

De Belgische voetbalfan beleeft dankzij het partnership tussen de Pro League en Eleven Sports het Belgisch voetbal intenser dan ooit. “The Home of Belgian Football”, waar je alle wedstrijden en extra content kan zien. #Forthefans

bwin

bwin is sinds augustus 2020 de nieuwe betting partner van de Pro League en Eleven Sports. De overeenkomst tussen de drie partijen is een 360° partnership met een aanwezigheid van bwin op alle platformen van de Pro League en Eleven. bwin is zo de exclusieve betting partner van de Jupiler Pro League, 1B Pro League en de Supercup.

Via de ‘Bet and Watch’ toepassing zullen klanten van bwin de wedstrijden van de Jupiler Pro League via streaming kunnen volgen.

bwin, de Pro League en Eleven Sports, zullen binnen dit partnership inzetten op een integraal beleid van preventie, de bescherming van de spelers en de integriteit van het voetbal in zijn geheel.”

EA Sports

Alle ploegen uit de Jupiler Pro League zijn beschikbaar in EA Sports FIFA ™. Neem de touwtjes in handen bij je favoriete Jupiler Pro League club. Wie weet kan jij als coach de kampioensbeker de lucht in steken?

Konami

Neem de controle van één van de ploegen uit 1A of 1B. De teams uit beide competities zijn immers beschikbaar in ePES. Versla de anderen en kroon je favoriete Belgische profploeg van 1A of 1B.

Panini

Panini-albums zijn onlosmakelijk verbonden met het Belgische voetbal. De traditie van de stickers geven voetbalfans van generatie op generatie door. Samen met haar oudste partner, wil de Pro League elke voetbalfan bekoren. Verzamel ook jij Panini-stickers van je favoriete club?

OSM

Elke voetbalfan is ook een voetbalcoach. Wil jij nog verder gaan bij het geven van aanwijzingen aan je ploeg en het bedenken van de juiste tactiek en opstelling? Coach online je favoriete ploeg met OSM. Word virtueel kampioen van België.

Toro

De perfecte grasmat voor perfect voetbal; het doel van elke club. TORO, de specialist op het vlak van grasmaaiers, sproeisystemen en andere materialen voor het onderhoud van grasvelden en tuinen, steunt daarom de clubs bij investeringen in de kwaliteit van hun terreinen. Het groundsmen-klassement van de Pro League zet de schijnwerpers op zij die dag na dag, ook wanneer de schijnwerpers niet branden, zorg dragen van de belangrijkste grasmatten in ons voetbal.

Gerelateerde artikels

  • EA Sports
  • Konami
  • Bwin
  • Eleven Sports
  • Jupiler
  • Panini
  • OSM
  • Toro