Skip to main content
NL
Pro League

Kalenders liggen vast tot januari 2024

Vandaag deed de kalendermanager een update van de speelmomenten. In zowel de Challenger Pro League als de Jupiler Pro League zijn de datums bekend tot het einde van het kalenderjaar 2023. In de Lotto Super League zijn alle wedstrijden van de reguliere competitie ingepland.

Meer transparantie omtrent de kalender. Dat beloofden we bij de start van het seizoen. Na de Europese voorrondes, waarin onze 5 Belgische clubs het uitstekend deden, kon de kalendermanager weer een heel deel speelmomenten vastklikken. Alle datums tot en met december liggen nu vast.

De speelmomenten van onze drie competities vind je in een handomdraai terug in onze Pro League app. Download hem nu en mis geen enkele wedstrijd meer van jouw favoriete teams. Zie je de nieuwe speeldagen niet? Probeer je app dan eens te updaten.

Wijzigingen niet uit te sluiten

Zoals ook al eerder aangegeven, zijn wijzigingen niet uit te sluiten. Europees spelende clubs genieten maximale bescherming om onze coëfficiënt en het internationaal imago van de Pro League te beschermen. Daarnaast heeft ook de Croky Cup een impact. Als jouw favoriete club doorstoot, kunnen de speelmomenten nog wijzigen.

Volgende week, op maandag 11 september, loten we alvast voor de 1/16e finales van de Croky Cup. Deze bekijk je vanaf 12 uur op ons Youtube-kanaal. Op 20 december, na de groepsfase van de UEFA-competities, volgt een nieuwe kalenderupdate, met alle speelmomenten tot het einde van de reguliere competitie van de Jupiler Pro League en de Challenger Pro League.