Skip to main content
NL
Jupiler Pro League

Pro League vanaf nu te zien bij ESPN…

De Pro League is vanaf dit weekend te zien in Noord-, Zuid- en Midden-Amerika. De Pro League, Eleven Sport en MediaPro sloten immers een deal met het grootste Amerikaanse sportnetwerk ESPN dat voor de komende 5 jaar de Jupiler Pro League zal uitzenden.

"Voor de Pro League is de Amerikaanse markt een belangrijke strategische markt voor verdere ontwikkeling in de komende seizoenen. Het potentieel is enorm en we zijn bijzonder trots op de vijfjarige overeenkomst met een premiumzender als ESPN voor de Amerikaanse continenten”, aldus Pierre François, CEO van de Pro League.  “Deze deal, het resultaat van teamwork met Eleven Sports en MediaPro is een toonbeeld van onze innovatiestrategie in onze mediarechten. De visibiliteit voor het Belgisch topvoetbal in Amerika zal een boost betekenen voor de mondiale bekendheid van het Belgische clubvoetbal. We kijken er naar uit om ons product samen met ESPN en Eleven in de komende jaren verder te ontwikkelen.", aldus Leander Monbaliu, CBO van de Pro League. 

We zijn bijzonder trots op de vijfjarige overeenkomst met een premiumzender als ESPN voor de Jupiler Pro League. Het potentieel voor het Belgische clubvoetbal is enorm. Pierre François, CEO Pro League