Skip to main content
NL
Croky Cup

Speelschema van heen- en terugmatchen halve finales bekend

Club Brugge, KV Oostende, Royal Antwerp FC en Royale Union Saint-Gilloise. Dat zijn de vier halvefinalisten in de Croky Cup. De heenwedstrijden worden gespeeld op 7 en 8 februari, de terugmatchen gaan door op 28 en 29 februari.

Februari staat opnieuw grotendeels in het teken van de Croky Cup! Twee weken na de kwartfinales vinden de heenwedstrijden van de halve finales plaats. Eind februari zijn de twee finalisten bekend.

Club Brugge neemt het op woensdag 7 februari tegen Royale Union Saint-Gilloise op. Het eerste fluitsignaal in het Jan Breydelstadion weerklinkt om 20u45 en de wedstrijd is te bekijken op VTM. Daags nadien ontvangt stuntploeg KV Oostende titelverdediger Royal Antwerp FC om 20u00. Bij Sporza zit je goed voor deze heenwedstrijd.

De return in Brussel wordt om 20u30 afgetrapt op woensdag 28 februari. VTM zendt deze confrontatie opnieuw uit. Royal Antwerp FC - KV Oostende staat op donderdag 29 februari op het menu en begint om 20u45. Sporza brengt deze affiche op de buis.

Dit speelschema garandeert dat er niets veranderd moet worden aan de kalenders van de Jupiler Pro League of de Challenger Pro League.

De finale van de Croky Cup gaat door op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) in het Koning Boudewijnstadion in Brussel, tenzij een finalist zich voor de halve finales plaatst in een UEFA-competitie. In dat scenario verschuift de finale naar 20 mei (Pinkstermaandag).