Skip to main content
NL
Croky Cup

Herbekijk loting achtste finales met Francky Dury

Op donderdag 2 november voerde de Pro League de loting uit voor de achtste finales van de Croky Cup, die te volgen was via het YouTube-kanaal van de Pro League.

KV Oostende (Challenger Pro League), RSC Anderlecht, Royal Knokke FC (1e nationale), Sporting Charleroi, STVV, Zulte Waregem (Challenger Pro League), R. Union Saint-Gilloise, R. Antwerp FC, KRC Genk, SK Beveren (Challenger Pro League), OH Leuven, KAA Gent, RWDM, KV Kortrijk, Club Brugge en Standard de Liège gingen op donderdag 2 november de trommel in voor de loting van de achtste finales.

Podcaster Gilles Mbiye-Beya van Friends of Sports voerde de loting samen uit met Francky Dury, die als coach van SV Zulte Waregem drie keer de Croky Cup veroverde.

R. Knokke FC, geniet als laatst overgebleven amateurclub het thuisvoordeel in de achtste finales, omdat hun stadioninfrastructuur aan de minimale vereisten voldoet. De achtste finales van de Croky Cup zijn gepland voor 5, 6 en 7 december.

Nieuwe campagne

Tijdens de loting stellen we de nieuwe seizoenscampagne voor die de Pro League samen met creatief agentschap Sporthouse Group heeft bedacht rond het concept ‘Arcade', dat in de hedendaagse popcultuur helemaal terug is van nooit weggeweest.

Net als vorig jaar, toen we uitpakten met de Croky Cup Comics, brengen we een heel seizoen lang sterke videocontent samen met onze clubs. Volg ons op alle kanalen om geen enkele video te missen of download de Pro League app.