Skip to main content
NL
Croky Cup

Ladbrokes.be trotse sponsor van de Croky Cup

Voor de seizoenen 2023-2024 en 2024-2025 wordt Ladbrokes.be de exclusieve betting partner van de Croky Cup.

Ladbrokes.be wordt de exclusieve betting partner van de Croky Cup voor de seizoenen 2023-2024 en 2024-2025. De nieuwe overeenkomst met de Pro League werd zopas ondertekend en gaat in bij de start van het nieuwe seizoen van de Croky Cup.

"We voelen ons sterk verbonden met de Croky Cup. Deze competitie, waarin David zijn kans waagt tegen Goliath, leunt sterk aan bij het DNA van Ladbrokes.be."

CEO Yannik Bellefroid is ontzettend trots dat Ladbrokes.be als exclusieve partner heel nauw betrokken zal zijn bij de Croky Cup. "Al vele jaren ondersteunt Ladbrokes.be de sportwereld, dus het is vanzelfsprekend om ons in het voetbal te engageren. Voetbal brengt generaties samen, verenigt spelers en supporters, bezorgt intense emoties, gezellige momenten tussen vrienden en familie, en stelt ons in staat om onszelf te uiten zoals we zijn, omdat op het veld alle spelers gelijke kansen hebben. Actieve ondersteuning van de Croky Cup is een natuurlijke stap voor Ladbrokes.be, omdat het dicht aanleunt bij onze identiteit. Ons bedrijf is Belgisch, heeft een stevige nationale verankering en genereert duizend banen in het land. Daarom voelen we ons sterk verbonden met deze onvoorspelbare competitie, waarin de Belgische voetbalfans samenkomen om waanzinnige wedstrijden te zien waarin David zijn kans waagt tegen Goliath!"

​Ladbrokes.be kijkt ernaar uit om samen met de Pro League en haar fans intense momenten en emoties te beleven in de twee volgende Croky Cup-seizoenen.