Skip to main content
NL
Jupiler Pro League

Verzamel jouw favoriete spelers op Sorare

Sorare bracht de nieuwe kaartjes van de Jupiler Pro League uit. Speel nu en ontvang tot 20 euro korting!

Het NFT-platform Sorare bracht de nieuwe Jupiler Pro League-kaartjes voor het seizoen 2023-2024 op de digitale markt. Dankzij het sterke partnership met de Pro League ontvangen nieuwe spelers een interessante korting op hun eerste aankoop. Lees hier meer over het unieke Fantasy-spel!

Het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League is goed en wel gestart. Jij spotte ongetwijfeld al interessante nieuwkomers en ontdekte het talent dat dit jaar op onze Belgische velden zal floreren. Misschien heb je zelfs al nieuwe favoriete spelers die je een seizoen lang van nabij wil volgen!

Met het Fantasy-spel Sorare leef je nog intenser mee met de Jupiler Pro League en haar spelers. Je verzamelt, koopt, verkoopt en ruilt online verzamelkaarten - gebaseerd op NFT-technologie die digitale exclusiviteit van elke kaart waarborgt - en strijdt tegen voetbalfans van over de hele wereld om unieke beloningen te winnen, zoals gesigneerde truitjes, tickets en unieke experiences.

De Jupiler Pro League was de eerste competitie die instapte op het intussen wereldberoemde platform. En dat schept een sterke band! Sorare dropte net de nieuwe kaartjes voor het seizoen 2023-2024

Hoe speel je Sorare?

Sorare is een gratis fantasyspel waarbij je spelerskaarten moet zoeken, verzamelen en ruilen met als doel de best mogelijke ploeg op te stellen. In een competitie neem je het tegen andere Sorare-verzamelaars op en elke week kan jij fantastische prijzen winnen.

Stel je ploeg van 5 spelers - van meer dan 315 voetbalclubs over de hele wereld - samen en doe mee aan de verschillende competities. Je ploeg verdient punten op basis van de prestaties van je spelers tijdens de échte wedstrijden. Voetbalkennis is dus cruciaal. Het is aan jou om de juiste keuzes te maken en in te zetten op de spelers met het grootste potentieel!

Om te spelen heb je kaarten nodig. Er zijn verschillende soorten kaarten:
  • 1 unieke kaart;
  • 10 super zeldzame kaarten;
  • 100 zeldzame kaarten;
  • 1000 beperkte kaarten;
  • Onbeperkte aantal gewone kaarten.