Skip to main content
NL
Jupiler Pro League

Assisteer de scheidsrechter met Jupiler Blue

Jupiler en de Pro League brengen Belgisch voetbal letterlijk tot in de huiskamers. Sinds speeldag één van de play-offs in de Jupiler Pro League kan elke fan met behulp van zijn of haar smartphone live oordelen over scheidsrechterlijke fases. Hoe sneller je beslist, hoe hoger jouw korting op Jupiler Blue.

Bij een VAR-check schuift er tijdens de play-offs een QR-code in beeld en krijgt de fan de vraag om de scheidsrechter te assisteren. Na het scannen van het scherm beslissen supporters via de smartphone: was de initiële beslissing van de scheidsrechter correct of niet?

Met de verfrissende kracht van een Jupiler Blue neem je snel de juiste beslissing. Da's niet onbelangrijk, want hoe vlugger jij assisteert, hoe hoger jouw korting. Help de scheidsrechter dus ook de komende wedstrijden, deel jouw mening en wie weet ontvang jij nadien een coupon voor een gratis Jupiler Blue.

Fans bieden we zo een unieke second screen experience die aantoont dat scheidsrechters een moeilijke job uitoefenen. De innovatieve samenwerking tussen Pro League, Jupiler en ElevenDAZN is een mondiale primeur die educatie, fan engagement en brand awareness samenbrengt om de kijkervaring te verbeteren.