Skip to main content
NL
Croky Cup

Herbekijk loting voor zestiende finales

Op maandag 11 september kan je om 12 uur de loting voor de zestiende finales bekijken via het YouTube-kanaal van de Pro League.

In het weekend van 8, 9 en 10 september komen 12 Challenger Pro League-clubs in actie in de Croky Cup. Wie deze ronde overleeft, gaat op maandag 11 september samen met de 16 Jupiler Pro League-teams de trommel in voor de zestiende finales.

Podcaster Gilles Mbiye-Beya van Friends of Sports voert de loting uit samen met een special guest.

De Jupiler Pro League-teams genieten een beschermde status in de loting en komen dus niet tegen elkaar uit. De amateurclubs hebben tot en met de achtste finales het thuisvoordeel, als hun stadion aan de minimale infrastructuurvoorwaarden voldoet.

De zestiende finales van de Croky Cup vinden plaats op 31 oktober en 1 en 2 november.

Nieuwe campagne

Tijdens de loting stellen we de nieuwe seizoenscampagne voor die de Pro League samen met creatief agentschap Sporthouse Group heeft bedacht rond het concept ‘Arcade', dat in de hedendaagse popcultuur helemaal terug is van nooit weggeweest.

Net als vorig jaar, toen we uitpakten met de Croky Cup Comics, brengen we een heel seizoen lang sterke videocontent samen met onze clubs. Volg ons op alle kanalen om geen enkele video te missen of download de Pro League app.