Skip to main content
NL
Jupiler Pro League

ELEVEN/DAZN, Pro League en Jupiler lanceren Champions’ Play-offs campagne met een…. mysterie

It’s Unpredictable: onder die titel lanceren rechtenhouder ELEVEN/DAZN en de Pro League, in samenwerking met competitiesponsor Jupiler, een nieuwe campagne waarbij de protagonisten van de aankomende Jupiler Pro League Champions' Play-offs, vlak voor de start van het huidige seizoen, een bezoekje brachten aan een ‘fortune teller’ om de uitkomst van hun parcours in de play-offs te voorspellen.

Het Jupiler Pro League seizoen 22-23 bereikte afgelopen jaar, met de slotspeeldag van de play-offs, een absoluut hoogtepunt. Om de fans nu opnieuw helemaal warm te maken voor een nieuwe climax van de competitie, lanceren ELEVEN/DAZN en de Pro League It’s Unpredictable, een campagne die de onvoorspelbaarheid van deze slotfase van het kampioenschap extra in de verf zet.

Aangezien het seizoen tot zover bijzonder bloedstollend was, beloven ook de play-offs opnieuw erg spannend te worden. It’s Unpredictable neemt de fans terug mee naar 21 juli van vorig jaar, vlak voor de aanvang van het huidige seizoen. Zeno Debast, Jean Butez, Cameron Puertas, Kevin Denkey, Bilal El Khannous en Maxim De Cuyper brachten allemaal een bezoekje aan onze ‘fortune teller’, een mysterieuze waarzegger, voor een predictie van hun play-off toekomst. Elke protagonist kreeg daarbij een correcte voorspelling voorgeschoteld uit het reguliere seizoen, maar of de ‘fortune teller’ ook het antwoord op de hoofdvraag ‘wie wordt er kampioen’, kan geven, dat zal moeten blijken. De play-offs zijn zo onvoorspelbaar….

ELEVEN/DAZN ontwikkelde de campagne, in samenwerking met de Pro League, van concept tot productie, volledig in eigen beheer. ELEVEN/DAZN en de Pro League hebben nog een extra uitdaging toegevoegd aan deze campagne. Aan de Belgische voetbalfan wordt gevraagd om de mysterieuze ‘fortune teller’ te
ontmaskeren. Via een speciale landingspagina in de DAZN app kunnen voetbalfans deelnemen aan de actie en maken ze kans op een jaar gratis Jupiler.

Gedurende de hele campagne zullen er tips worden gedeeld via de live uitzendingen van de play-off wedstrijden en via social media. Fans, stay tuned! Op 26 mei 2024, na de slotwedstrijd van de Champions’ Play-Offs, zal de identiteit van deze ‘mystery person’ worden bekend gemaakt.