Skip to main content
NL

Finales van jeugdbekers U19 op 8 en 11 mei in Gavere

Volgende week staat behalve de finale van de Croky Cup ook nog de ontknoping van de Silver & Gold Cup voor jongens tot 19 jaar op het programma. Club Brugge en RSC Anderlecht vechten voor de oppergaai op zaterdag 11 mei, drie dagen na de finale van de Silver Cup tussen R. Union Saint-Gilloise en OH Leuven. Alle matchen gaan door op de terreinen van KSC Dikkelvenne.

De Pro League organiseert ook bekertoernooien bij de U19 voor mannen. De winnaar wordt Club Brugge of RSC Anderlecht. Deze Belgische klassieker in de zogenaamde Gold Cup gaat op 11 mei van start om 14u30. Op 8 mei om 19u30 spelen Union Saint-Gilloise en OH Leuven eerst nog de finale van de Silver Cup. Dat is een extra bekertoernooi waarin de 12 ploegen die de groepsfase van de Gold Cup niet overleefden, opgevist werden.

Wie deze topmatchen in het jeugdvoetbal wilt bekijken om de toekomstige toptalenten te ontdekken, is meer dan welkom op de terreinen van KSC Dikkelvenne (Hofkouterstraat 61, 9890 Gavere). De inkom is helemaal gratis.