Skip to main content
NL
Pro League

Quiz en win het gloednieuwe Panini-boek mét stickers

Het Pro League Panini-album van het seizoen 2023-2024 ligt vanaf donderdag in de winkelrekken! Al jouw favoriete spelers én speelsters zijn opnieuw vereeuwigd in die legendarische stickers. Vul onze quiz in en maak kans om het Panini-boek en 500 stickers te winnen!

De verzameljacht met vrienden en familie kan eindelijk opnieuw beginnen, ook voor onze CEO Lorin Parys: “Elk najaar doet het stickerboek de voetbalharten van supporters en verzamelaars, jong en oud, sneller slaan. En dat al meer dan 50 jaar lang. Panini verenigt wonderwel alle generaties. Ouders en grootouders halen herinneringen op aan de sterren van vroeger, terwijl hun kinderen en kleinkinderen dromen over de toppers van vandaag en morgen. Op die verbindende kracht is het partnership tussen Panini en de Pro League al jaren gebaseerd.

 

Het Panini-boek, dat zijn 450 voetbalstickers op 64 pagina’s vol voetbal- en spelersinfo die je met de hulp van een QR-code kan raadplegen. Voor het eerst ook te verkrijgen in een uniek big size formaat, vol geschiedkundige weetjes over 50 jaar Pro League. Wie het album in huis haalt, maakt bovendien kans op een van de 2.000 passen om voetbal te kijken op Eleven DAZN.

Slaat de stickerkoorts al toe? De Pro League zet jou graag op weg! Om de lancering van Panini Pro League 2023-2024 te vieren, mogen wij vijf albums weggeven, telkens met 500 stickers! Zo neem jij al een mooie voorsprong op jouw vrienden en familie. Het enige wat je moet doen, is drie quizvragen juist beantwoorden.