Skip to main content
NL
FSR

Younited Belgium sluit seizoen af op jaarlijks finaletoernooi in Tubeke

Onze maatschappelijke partner Younited Belgium organiseert donderdag zijn traditioneel finaletoernooi in het Proximus Basecamp, het trainingscentrum van de Red Devils en Red Flames! In totaal tekenen 17 Younited-teams present om een prachtig seizoen feestelijk af te sluiten.

Younited Belgium, voor wie de Pro League dit jaar opnieuw een recordopbrengst verzamelde via de kerstactie, strijkt deze week neer op het oefencomplex in Tubeke voor het veertiende en laatste toernooi van het seizoen 2023-2024. Het voorbije jaar kwamen 51 Younited-ploegen, waarvan er 18 verbonden zijn aan een Pro League-team, in actie tijdens de 14 toernooien.

Daarnaast organiseert onze sociale partner nog tal van andere activiteiten om kwetsbare individuen een thuis te geven waar ze even hun zorgen kunnen vergeten. Liefst 1.632 deelnemers, waaronder 1.295 mannen en 337 vrouwen, toonden het voorbije seizoen hun passie voor voetbal en teamspirit. Op en naast het veld was elk moment een feest van inclusie en van vriendschap.

Bekijk de reportage van het Younited-toernooi in Tubeke: