Skip to main content
NL
Lotto Super League

Ontdek alle speeldagen van de play-offs!

De kalender van de play-offs in de Lotto Super League is bekend. De jacht op de felbegeerde titel opent op 23 maart met een knaller van formaat: RSC Anderlecht - Club YLA in het Lotto Park. 

Standard Fémina, OH Leuven en titelverdediger RSC Anderlecht zijn verwikkeld in een heuse nek-aan-nekrace en dus belooft Play-off 1 van de Lotto Super League spannender dan ooit te worden. Het verschil tussen het drietal is minder dan 1 punt.

Paars-wit opent op 23 maart de debatten tegen Club YLA. Voor deze bijzondere gelegenheid speelt RSC Anderlecht in het Lotto Park. OH Leuven ontvangt KRC Genk op speeldag 1, Standard neemt het op tegen KAA Gent.

Het zwaartepunt van de play-offs ligt vermoedelijk op speeldagen 4 (Standard Fémina - RSC Anderlecht), 5 (Standard Fémina - OH Leuven) en 7 (OH Leuven - RSC Anderlecht). Of kan Club YLA het gat op het drietal nog dichten in Play-off 1? Na de puntenhalvering bedraagt de kloof op leider Standard slechts 4 punten.

Via Eleven DAZN beleef je de titelontknoping vanop de eerste rij. Elke zaterdag kijk je om 13u30 helemaal gratis naar de strafste affiches van de speeldag in de Lotto Super League.

Ook in Play-off 2 wordt er gevoetbald. Voor de interessante duels kijken we naar de derde en vijfde speeldag. Dan bekampen SV Zulte Waregem en Sporting Charleroi elkaar, maar maken ook Femina White Star en KV Mechelen onderling uit wie als rode lantaarn eindigt.